måndag 21 september 2009

Solig dag

Kom ganska nyss hem från skolan, har suttit med grupp arbete idag igen. Fast inte så mkt, vi hade lite uppföljning med vår handleare och idag fick vi även tag på bonden :) Och han skulle försöka titta igenom våra frågor ikväll så förhoppnignsvis kan vi få med lite av hans svar i rapporten innan inlämningen, onsdag! Sen ska vi bara fixa en poxer-point. Vi stannade kvar i skolan ett tag och gick igenom en gammal tenta tillsammans, skitbra att sitta i grupp och plugga :) Blir mkt mer effektivt pluggande, olika synvinklar plus att man får umgås = Roligt!

Hade riktigt trevligt igår kväll, då hade vi överrasknings middag för Cindy, hennes klasskompisar (Industriell Designare) var här, tyvärr så var inte huvudpersonen det :p hon hade missat flyget från Sthlm... Men vi lagade tacos ändå och åt upp nästan allt, spelade Maffia resten av kvällen. En social, system lek typ, lite krångligt men mkt skratt! Födelsedagsbarnet drppade in lagom till efterrätten vid 23, Cheesecake :D smarrigt!

Käkade nyss upp en matlåda av min supergoa korvstroganoff samtidigt som jag såg klart de 7e avsnittet av Dexter (1a säsongen) Nu: nästa avsnitt och senare idag en sväng förbi Iksu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar