söndag 6 september 2009

Fyra dagar, tre nätter

På beställning av svägerskan genom storebror kommer här en sammanfattning av de senaste sjukt roliga dagarna i Umeå, 3e - 6e sep.

Torsdagen fortsatte med föreläsningar, rep. av demokratibegreppet och genomgång av rättsordningen, ganska intressant faktiskt! Sen till kvällen blev det lekar med klassen på ängarna, alkohol-bilen var på plats och sålde öl och cider :) Pinsamma lekar is the shit, är nog lite skadad av alla år i NF.. kvällen fortsatte på fysikgränd 3G, partykällaren, där CAPSNINGEN (hör av dig om du vill veta regler för caps) var i full gång, datavetare och andra studenter hade format ett antal caps-cirklar. Det går helt enkelt ut på att capsa kapsyler i de andras muggar så att de får svepa innehållet.

Fredag morgon mådde man inte så bra... Vaknar som tur var av mig själv 08.22, 8 minuter tills min grupp skulle samlas :/ blir lite sen, men de var lugnt. Stort tack till goa gruppkamrater!
Eftersom ingen lyckas få med inloggningsuppgifter till skolan så bestämde vi att plugga själva under dagen och samanställa på måndag. Skönt, hem och sova ruset av sig! Till kvällen kom mamma och bihang med ett stort flyttlass. Vi pressade in mina möbler i ett redan möblerat studentrum. Resterande golvyta var nu lika med noll :p
Kl. 18 (dubbelakademiskt kvart) var det dags för Prepp-sitting på Gröna villan :) En instruerande sittning med klassen! Jätteskoj, massor av roliga spex, god mat och trevligt sällskap. Senare drog nästan hela klassen ut på Corona aka. Köttmarknaden, vilket ös det var! Dansade så gott som hela tiden från att vi kom in vid 22 tills de stängde 02 :D

Lördag morgon, mamma ringer vid 09 och meddelar att möblerings-akuten är på g! Emma kliver upp och börjar fixa. Efter ca en timme är det mesta iordning. Gissa om mammsen såg paff ut :P Så fick vi lite mer tid att umgås, vi åkte ner på stan och käka på Subway :) mmmm
Eftermiddagen ägnades åt att införskaffa maskeradkläder tillsammans med en klasskompis inför kvällens sittning Naturkatastrofen, temat var torka! Jag blev ngn typ av öken-människa i turban och Andreas blev min dromedar.. Riktigt kul hade vi :)

Söndag, idag var det NTK's bränbollstunering, som gick av stapeln kl 12 ungefär.. Sovmorgon tackar man inte direkt nej till ^^ 5st trogna MHSare dök upp!

Dromedaren Andreas

Jag, Carro och Sara

Mitt försök att foto laget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar